Bratislava ponúka veľa developerských projektov a novostavieb, ktoré lákajú nových obyvateľov nielen na byty, ale aj ďalšie benefity – parkovanie, príjemné okolie, ihriská, zelené strechy či promenády. Naša realitná kancelária LIVIANE má v týchto projektoch výborný prehľad, lebo naše maklérky tam pravidelne ponúkajú byty na predaj či prenájom. Preto sme sa rozhodli pripraviť pre vás prehľad najväčších výhod.

SKY PARK – projekt s autorskou pečiatkou Zaha Hadid očarí nielen pohľadom na samotné veže s futuristickým vzhľadom, ale aj výhľadmi z vyšších poschodí na panorámu hlavného mesta. Moderné upravené okolie s ihriskom poteší rodiny s deťmi a obchodné centrá Eurovea a Nivy v blízkosti sú praktickou možnosťou ako využívať služby bez zbytočného presúvania sa autom. Byty disponujú lodžiami a obyvateľom je k dispozícii aj vyhliadka na streche, kde môžu oddychovať alebo ukazovať návštevám zaujímavé výhľady na Bratislavu.

ZUCKERMANDEL – podľa viacerých odborníkov aj obyvateľov, ktorí si vyskúšali bývanie v rôznych novostavbách je ZUCKERMANDEL najkvalitnejšou stavbou. Napriek tomu, že je umiestnený v blízkosti cesty a električkovej trate, kvalitne odhlučnené okná neprepúšťajú hluk. „Klienti si tu chvália strážnu službu v garáži, murované pivničné kobky aj možnosť parkovania pre návštevy vo verejnej časti garáže a taktiež možnosť nabiť si svoje elektromobily. Dá sa tu zájsť do reštaurácie, kaviarničiek, na ihrisko aj do potravín,“ vymenúva výhody maklérka Alena Priehodová, ktorá tu prenajala už niekoľko bytov. Jej osobne sa páči blízkosť Dunaja, promenády a pešia dostupnosť do centra.

NUPPU – prečo tento názov? Vo fínčine znamená púčik a táto novostavba chce rozvíjať vzťahy medzi obyvateľmi a zároveň zapadnúť do obľúbeného Ružinova a pomôcť mu ešte viac rozkvitnúť. Developer rozdelil dvor na viacero častí podľa účelu, aby sa skupiny obyvateľov navzájom nerušili – detské ihrisko, workout zóna, stolný tenis. K vytváraniu lepších susedských vzťahov slúži spoločenská zóna i susedská klubovňa. „ V NUPPU som prenajímala byt mladej rodine s bábätkom. Výhodou pre nich bolo hlavne to, že je to blízko aj k väčším centrám ako Nivy, OC Retro, Eurovea a že ide o komplex urobený hlavne na komunitné bývanie, kde nepotrebujete auto a s dieťaťom trávite čas v rámci areálu a ostatné potrebné služby vybavíte v pešej dostupnosti,“ povedala realitná maklérka Zuzana Murínová s tým, že táto rodina už uvažuje o kúpe vlastného bývania práve v NUPPU.

BORY – nová štvrť na okraji bratislavského Lamača a Devínskej Novej Vsi sa snaží prilákať záujemcov o bývanie nielen širokou ponukou rôznych bytov, ale veľa investuje aj do kvalitného vybudovania okolia. Nové ihriská so špeciálnymi prvkami, nielen pre malé deti, ale aj pre mládež, promenáda, cyklotrasy smerom do Devínskej Novej Vsi či kanál s bobrami naozaj vytvárajú priestor na kvalitné trávenie voľného času. Okrem rozšírených spojom MHD je v pláne aj predĺženie električkovej trate, ktoré urýchli presun ľudí do centra mesta.

BAZOVÁ – poloha na rozhraní Nového a Starého Mesta v blízkosti obchodných centier Nivy a Central robí z projektu Bazová zaujímavú možnosť bývania. Navyše v budove sídli aj naša realitná kancelária LIVIANTE, čo je pre obyvateľov výhodou. „Obracajú sa na nás hlavne prenajímatelia bytov v novostavbe Bazová, ktorým zabezpečujeme správu nehnuteľností a ich prenájom. Máme to po ruke, čiže vieme efektívne organizovať obhliadky, skontrolovať nájomníkov, dohliadnuť na praktické veci ako zapojenie práčky alebo odpisy energií,“ hovorí realitná maklérka Zuzana Murínová, ktorá sa tu stará o byt klientovi zo zahraničia.

LIVIANTE nie je iba realitná kancelária. Je to dôležitý partner – skutočný profesionál, ktorý vás spoľahlivo prevedie celým procesom kúpy, predaja alebo prenájmu nehnuteľnosti.




Viac o nás

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Vašich vysokých nárokov sa v realitnej kancelárii LIVIANTE nebojíme.

Realitný proces riešime komplexne, zabezpečujeme pre klientov všetky potrebné úkony spojené s predajom i kúpou. Pri analýze a konzultáciách prihliadame nielen na aktuálnu situáciu na trhu a budúci vývoj, ale aj vaše osobné plány a investície. Na základe dlhoročných skúseností z bankového prostredia vieme klientom zaručiť najvýhodnejšie možné financovanie.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.